Post by juecabeartimarl on Feb 19, 2022 13:17:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף גבישים ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
לא מעלה לא עובד
צריך עוד דמויות ומצב רץ אינסופי. השלמתי את הגרסה הנוכחית תוך פחות מארבע שעות
הרפתקני מבחינה קולית
אפילו לרמה הראשונה לא הצלחתי להגיע, זה נכבה עליי אוטומטית.
המשחק הזה כל כך כיף והוא בטלוויזיה!
מזכיר לי ימים עברו
להקשיב. המשחק שלך לא משעמם. אהבתי את זה. סיפור פשוט ומשחק פשוט עם הרבה דמויות. אבל העניין הוא... Sonic Runners היה רץ מקוון שעבד ממש טוב, למרות שלא שיחק אותו כמו אחרים. קניתי את זה בתקווה שהמשחק יעלה על הרצים המקוריים אבל לא... זה מרגיש גרסה מופחתת של המקור. וברגע שאתה מנצח אותו, מה יש לעשות? לפחות לרצים המקוריים היו הרבה יותר סיבות להמשיך לשחק. לא עשית רע... המשחקים טובים. זה פשוט לא טוב כמו המקור.
אני אוהב את הרצים הוותיקים. הטוב ביותר לפני שהוסר. זה בסדר, שום דבר לא בסדר איתו. לא כל כך מתגמל והיו לי דמויות מדהימות. כל כך הרבה מהם. נו טוב 😔😭
משחק מאוד יפה. מעניין מתי סוניק עבר לGameloft
צריך עוד דמויות צריך עוד פריטים צריך עוד חברים והסוף צריך פוטושופ טוב יותר המשחק הזה מבאס
טוב כמו שהוא אבל חסר מצב אינסופי שהפך את ה-1 לטוב
זה מדויק למקור אבל הלוואי שהוא יתעדכן בדמויות חדשות, חברים חדשים וכו' וגם ריצה חופשית.
זהו משחק מהנה שלמרבה הצער מתאפק בגלל שהדרישות של רמה 31 קשות מדי להשגה ולכן עוברים את הרמה. הלוואי שיכולתי להתקדם יותר כי אני כן נהנה מהמשחק.
זה קרס בכל פעם שאני אתחול אותו
זה צריך להיות מותאם עבור xiaomi mi 8
זוהי גרסה גרועה יותר של רצים קוליים
הפוך אותו ליותר כמו ה-Sonic Runners המקורי. יותר דמויות, יותר חיות מחמד, יותר מגוון.
אני אוהב לשחק את המשחק אבל זה לא קיים ב-wisp שהוא משהו שאהבתי במקור
זה כיף
האפליקציה הגרועה ביותר אי פעם הם ממשיכים להעיף אותי מהמשחק כל 5 דקות. וזה אפילו לא נותן לך מספיק זמן במצב התקפת זמן באזור 11. בזבוז אחסון.
אני אהיה כנה לגמרי, אני מעדיף את הגרסה המקורית של ה-Sonic Runner ואז הגרסה הזו (הרפתקאות) שלו זה פשוט מרגיש כמו ריפוף שמעריץ התאמץ להשיג את הדבר המקורי מה שסגה עשתה עם המשחק הזה היה דבר מדהים פשוט תרגיש תפל ושלא לדבר על המקור היה בחינם
ובכן, זה מאוד מגניב אבל אתה צריך לעבור מטרה בודדת רק כדי להשלים רמה ולמה לטרוח להשיג אומאקו זה אתה מת כמו 50 פעמים זה בסדר אבל חולה לשחק
Block Master for Minecraft PE Развлечения huw
Sonic Runners Adventure game Pustolovske igre jpn
משחק נהדר להרוג זמן לא יכול להפסיק לשחק בו חחח
awsome, זה משחק טוב הלוואי שהוא היה מהיר יותר ברמה 2 אחרי המדריך בתחילת המשחק כי אני אוהב מהר!
זה משחק טוב, ואני מעריך את זה שהוא עצמאי וחסר מיקרוטרנזקציות. למרות זאת, ממשק המשתמש עדיין מרגיש עמוס כמו משחק הגאצ'ה הממוצע. הבועט הגדול מבחינתי הוא שהוא חסר לחלוטין תמיכה בענן, מה שעבור משחק עם התקדמות גדולה זה לא טוב.
Sonic Runners Adventure 경기 어드벤처 nrj
המשחק הזה הוא בדיחה. ממש ניצחתי את זה תוך 5 ימים. אין מספיק מיקומים ודמויות.
המשחק כיף בדיוק כמו האיטרציה הקודמת הדבר היחיד שאני לא אוהב זה איך שהם גרמו לדגמים להיראות זה המרקם וההצללה גורמים להם להיראות מזויפים אהבתי איך שזה נראה קודם
די כיף אבל אין תחליף למקור המדהים.😔
זה כל כך מגניב סוניק הוא הטוב ביותר
Sonic Runners Adventure game Äventyr ypig
לא הכי טוב עם הפקדים, אבל הגרפיקה מדהימה.
אני כן נהנה מהמשחק, אבל כשזה מגיע ל-Sonic Runners המקורי, אני חושב שחלק מהתכונות הייתי מעדיף. לדוגמה, הגרפיקה בראשון הייתה מלוטשת ונקייה יותר, בעוד אלה, בהשוואה לגרפיקה של הקודם, לא כל כך חמות. שנית, המשחק הראשון מציג הזדמנות פשוט לשחק בחינם באינטרנט עם יריבים אחרים בלי סוף, אלא אם כן נפגעת ללא טבעות או נפלת לבור, בעוד שהמשחק הזה נראה אך ורק במצב סיפור שהוא כיף, אבל אני, יחד עם אחרים , לפעמים לא רוצה לשחק במצב סיפור. כמו כן, יש חוסר בתכונות גבוהות, כמו 14 ה"חברים" שאתה צריך לבחור מביניהם מכיוון שלאחרון היו יותר מ-50 מהם ואני באמת אשמח שהשימוש ב"חברים" האחרים. וזה יהיה מאוד נחמד אם היו להם דברים מסוג אירוע מיוחד בלבד, כמו איך הם הציגו את איימי הגותית. אני פשוט מרגיש שזה משחק נהדר, אבל אם תוסיף כמה מהתכונות מה-Sonic Runners המקורי זה יהיה אפילו טוב יותר. אז Gameloft, תן לסוניק להישאר עם אנשי סגה, ואתה פשוט תישאר עם המיניונים.
משחק די טוב
מה לעזאזל קורה כאן? משחק קולי מהנה שנוצר במאה הזו? משחק gameloft בלי iap? המוח שלי פשוט התפוצץ
לכו לכו לכו לכו לכו חייבים ללכת מהר
סוניק מאניה
זה צריך עוד דמויות ושלבים גם עדכון תחרות ואולי מרוץ מקוון עכשיו זה כיף
המשחק הזה מהנה אבל הוא פגום מאוד, פשוט הוסף מצב משחק שהוא כמו ה-og runners או המשחק הטוב יותר
המשחק אפילו לא נטען בחלק מהטלפונים והטאבלטים, גם הם צריכים עוד דמויות, עולמות וחברים. הוסף צוות ורד גם פרוגי וגבינה בתור חברים
זה המשחק הכי טוב אבל חשבתי שיש יותר אנשים
Sonic Runners Adventure game સાહસિક vfgo
אכן ממכר. זה כיף גדול. חשבתי שרוץ מריו היה צריך להיות ריצה קולית. ובכן, הנה מתחרה לסגנון המשחק הזה. רע היא התנועה שאינה מרגישה קולית כלל. רמות המשחק המאוחרות יותר משיקות גם מכשולים ביניים באמצעות תסריט רגיל. אין לך אמצעים אחרים מאשר להיתקל בהם. המשחק הזה בסגנון של סוניק 3 ירסק שוב מכירות סוניק. זה משחק טוב אבל זה מרגיש כמו עבודה של מתכנת תחביב.
משעמם במיוחד, אפילו למשחק נייד. המשחק איטי ועיצוב הרמה לא נותן לך שום תמריץ לחזור ולשחק שוב לאחר שתסיים את המשחק. משחק הרצים הקולי הקודם היה הרבה יותר ממכר ומהנה.
משחק באיכות נמוכה
זה משחק SEGA Sonic מעולה, מדהים, נהדר, מגניב יוצא דופן, מדהים, מהמם ומהנה!
יש לך עסקה למשחק ששיקר ואז השתלט על דולר ממה שהיה במקור ואני אפילו לא יכול להחזיר את זה אחרי שכולכם אמרתם שזה עולה יותר משחקים זבל אני יכול לעשות את אותו הדבר אבל יותר זמן עם עוד דברים לעשות ב-Sonic dash בזבוז מוחלט של כסף וזמן כי בעצם ניצחתי אותו תוך יומיים ועמדתי להחזיר אותו אבל עכשיו אני לא יכול
הם ניסו, אבל שום דבר לא ינצח את הרצים המקוריים. יש לו הרבה יותר קסם, מערכת משחק טובה שלמרבה האירוניה יש יותר מהמשחק הזה, וזה הרגיש מאובטח. זה מרגיש יותר כמו סרט המשך מפותח. זה לא נורא בשום אופן, שיחקתי במשחקי סוניק גרועים יותר, אבל זה בהחלט דילוג.
אתה יכול בבקשה להחזיר לי? הבן שלי הוריד אבל לא היה אמור.
זה משחק טוב אין לי בעיות בעיקרון זה לא רע לי